5 noiembrie 2009 Genune.

E ceas târziu,oră pustie
Şi-i abandon în veac lumesc,
Mi lacrima pe-obraz ... târzie,
Iar demonii m-ademenesc.

Şi camera îmi pare goală
Doar umbrele se plimbă,mate,
Dar nu-i motiv,ci este boală -
Morman de vise decedate.

Schiloadă fiinţă-n greu abis;
Fiorii reci ai nebuniei
Mă-mping în circuit închis,
M-aruncă-n calea veşniciei.

Şi-am să renasc în depărtarea
Ce s-a ascuns în neguri pale
Şi-am să-ţi desfigurez chemarea
C-un gând din cele mai fatale.

34 au comentat:

Marianita Cochiorca spunea...

Da, un NEGRU!:-s Ma rog.. este mai mult un capriciu.Cred.Foarte draguta poezioara.Felicitari!

T. spunea...

:-ss..Omg... jur k e strange..

"sa`ti desfigurez chemarea
c`un gand din cele mai fatale"..

wtf??

Lorelei spunea...

Foarte frumos.Esti o tipa super,boboc!Merci de comentarii.Sunt prima care iti las comentariu la postarea asta,sper sa se inmulteasca.Stai cu ochii pe mine,o sa postez ceva foarte curand!

. spunea...

"Şi-am să-ţi desfigurez chemarea
C-un gând din cele mai fatale."

superb! :x ma impresionezi de fiecare data cand iti citesc/recitesc versurile. te-ai gandit sa publici o carte? :D >:D<

Get. spunea...

Mă împing în circuit închis - genială

Lola. spunea...

mersi ermetica.
taci acolo theo :-$ nu toti suntem oameni obisnuiti.tre sa mai existe si ciudati,nu??ca altfel n'ar mai avea niciun farmec lumea asta[nu ca ar avea unu' cine stie cat de mare8-|dar nah...]
mersi si tie lorelei.ti'am spus ca sunt cu ochii pe tine >:)
thanks kriss :"> ma bucur ca'ti plac.pai...de gandit m'am gandit eu la multe,dar na... :)) tipul asta de poezii nu cred ca este placut de cine stie cat de multa lume,deci probabil n'as avea succes.desi recunosc ca mi'ar placea sa public o carte.bine'ntzeles.cui nu i'ar placea?? ;))
tnx getonel.mersi de vizita

Anonim spunea...

cui nu i-ar placea o carte??? dar sincer nu mai e omu interesat de o carte acum mai bine un scandal cu unu mare din tara si devi vedeta..


poezia e geniala..

Marianita Cochiorca spunea...

Inainte de a publica o carte.Anunta-ma!Vreau sa te citesc.

Lola. spunea...

mda ina.din nou,ai dreptate.cine mai cumpara carti in ziua de azi?? :-j cand sunt atatea canale tv,reviste si ziare de scandal...

:"> ok ermetica.o sa te anunt. :)) dar nu cred ca se va intampla asta...

Anonim spunea...

nici dracu nu se ma intereseaza de carti (scuze el da pt k e el) in rest nimeni!!!! si cu litera mare NIMENI... numai ciudatii ca noi

Lola. spunea...

ciudata'i bunica'ta >:P :))

T. spunea...

n`a`ti o franta ca ti`am dres`o... cum sa nu se mai intereseze nimeni de astfel de poezi?? tu gandesti ce vorbesti?? Nea' Bacovia ce fel de poezii are??ha??:-W:-w


cu adevarat ca nimanui nu`i mai pasa de carti...dar totusi....mai exista ceva ceva lume...

si in plus... reclama e sufletul comertului:))

U. spunea...

Urat sa iti pierzi toate visele ,sa realizezi ca in toti anii care au trecut ai visat si ca nimic din ce esti sau vei sa devii nu se va realiza.

P.S am raspuns la mine pe blog,poti sa te uiti,daca vrei iti caut si postarea.oricum e mai veche

Boddah spunea...

eu cumpăr!
eu am să scriu o carte,când am să fiu moartă să rămân cuiva.
eu cumpăr cărţi,dar sunt prea scumpe pentru buzunarul unui elev.
sincer!
cât despre poezie,îmi place.uite un blog cu poezie,un blog care merită citit.

Marianita Cochiorca spunea...

Nu.Trebuie sa se intample asta.Si cat mai curand.Fii optimista, ce naiba...

U. spunea...

Ca sa iti raspund la toate commenturile in aceasi postare sa nu mai cauti.
In primul rand merci ca ai citit>:D<
Asa lasand asta la o parte.
Ti-am dat add in lista ca sa iti spun o poveste adevarata.Ce mi s-a intamplat mie si o sa vezi ca totul nu este asa de negru.
Totusi iti voi raspunde putin la unul dintre postari.Sa ma corectezi daca gresesc.
Observ ca tu nu ai incredere in oameni.Da,multi sunt egoisti se gandesc doar la ei,dar asta este viata.La putini le pasa.Dar sa nu generalizam pentru ca multora le pasa.
In primul rand neavand incredere in oameni nu iti poti gasi persoana iubita pentru ca nu il lasi sa se apropie de tine.Din start tu pui o bariera invizibila .
In al doilea rand prietenii nu sunt perfect.Nimeni nu este perfect.Imagineaza'ti daca tu ai fost perfecta si ai fost de fiecara data cand un prieten de-al tau a avut nevoie de tine si nu ti-a spus.Te-a lasat pe tine sa iti dai seama.Raspunsul este NU.Oricat de bine ai cunoaste pe cineva si ai tine la cineva nu poti sa fii alaturi mereu si asa cum vrea el ,pentru ca nu stim cum este gandirea celuilalt.
In al treilea rand,poate ai avut multe experiente urate cu prietenii dar noi suntem oameni sociali si avem nevoie de a comunica si de a intretine relatii interpersoanele.Ai ajuns la un punct in care generalizezi totul si nu lasi pe nimeni sa se apropie de tine din cauza greselilor din trecut.
Adolescenta este o varsta frumoasa[iar acum vorbesc ca o baba] dar este plina de intrebari,conflicte interioare si alte lucruri.Este o varsta frumoasa dar totusi grea.


Ca sa iti raspund la al doilea commentariu.Cu totii iubim si a iubi este extraordinar de frumos dar frumusetea vine in acelasi timp cu un risc.Riscul de a suferi de care eu am fugit pana acum ceva timp.Ne este frica sa nu suferim de aceea nu ne implicam sau dam cu piciorul in sanse.
Legat de baiatul pe care il iubesti uite un exemplu de oameni care nu isi dau seama de persoana care este langa ei decat atunci cand este prea tarziu.Apoi regreta dar putini recunosc.Acum ceva ani eram cu un baiat eram la inceput totul bine si frumos.El mai suferea dupa fosta care si-a batut joc de el,eu eram indiferenta pentru ca imi era frica sa sufar.Tineam la el dar nu ii aratam.Dar asta nu inseamna ca nu ma comportam normal si eram o nebuna:))
Bineinteles ca ne-am despartit ca el vroia sa se gandeasca daca mai tine al fosta sau la mine.Am suferit dar mi-a trecut.Am ramas prieteni.Am inceput sa vorbim mult sa ne cunoastem sa iesim.El a avut numai esecuri pe plan sentimental.au trecut multi ani.L-am cuplat cu o prietena buna de-a mea.Am inceput sa ne vedem foarte des si intr-o discutie de sinceritate profunda mi-a spus ca ii este foarte greu sa recunoasca dar a fost un mare prost la momentul respectiv,ca era un copil prost care nu se gandea decat la el si nu si-a dat seama pe cine a avut langa el si ce a pierdut decat dupa ce nu a mai avut acel lucru langa el si nu mai era nimic de facut.
El este unul dintre cazurile fericite.Adica el a avut bunul simt si a recunoscut.De obicei ceilalti stau si tin in ei.



P.S. Daca vrei nu da add.


Cat am putut scrie:))

Lola. spunea...

bine theo.fii serioasa.tu ai vazut specimenele din generatia noastra???ca nu stiu cum sa dea cat mai multi bani pe haine si sa fie cat mai super fashion trendy cool.ce carti?? 8-|
'nea bacovia are poezii in acelasi gen.doar e unul din preferatii mei.si ma inspira.dar si pe el,cata lume crezi ca'l place??
pai vezi??nimanui nu'i pasa de carti.dc sa'ti mai pese de carti cand exista atata tehnologie,calculatoare,telefoane,mp3,4'uri,ipd'uri si alte cacaturi...

Get,nu stiu la care dintre postari te refereai.dar eu de obicei revin pe blog'rui ca sa vad daca mi s'a raspuns la comentarii,sau asa.deci probabil am dat si de raspunsul la care te refereai tu...

mda boddah.ai dreptate.chiar sunt scumpe pentru buzunarul unui elev chiar ieri am fost la raionul de carti dintr'un magazin mai mare de la noi,si am aruncat o privire peste carti,peste cele noi care tocmai au aparut si alea alea...si'am gasit o gramada de carti interesante,bine'ntzeles.mi'ar placea sa mi le cumpar.dar de unde bani??ca n'am salar.si nici n'am castigat la lotto.dar am vazut una de care am auzit de mult timp...jurnalul diavolului....e mai mica decat un caiet,si e 300 si ceva de mii :-? nu mai stiu exact.dar pe aia tot nu ma las pana nu mi'o iau:))
ah,multumesc pentru ultima parte:">

ermetica,ai cam gresit persoana.ti'ai gasit cui sa'i zici sa fie optimista.atata optimism este in mine cat foc este in rai. :))

Lola. spunea...

@ Get : nu ai pentru ce sa'mi multumesti.ti'am spus ca'mi face placere >:D<
o sa intru imediat sa'ti dau accept.
mda.ai observat bine.nu am incredere in oameni.nu le pasa.sa gandim putin logic.de ce le'ar pasa??ce esti tu pentru ei??o persoana,ca oricare alta.o "prietena" cica.toti sunt de treaba,saritori,bla bla.se prefac ca le pasa de tine.dar asta e asa,din reflex.e un fel de obicei.e ceva ca restul lucrurilor de zi cu zi.ca unele de care nici nu'ti dai seama ca le face uneori.la fel este si prefacutul asta,ca'ti pasa.nici nu'l realizezi uneori...
stiu ca nimeni nu este perfect.nu caut perfectiunea.pentru ca stiu ca nu exista.
mda.de obicei baietii nu recunosc,pentru ca vai doamne ce duri sunt ei.cum sa le pese lor sau sa le para rau dupa o fata,cand au atatea in jurul lor,de unde sa aleaga.dar faza e ca sunt si foarte putini cei carora le pasa sau le pare rau.eu am observat,privind mai atenta,ca baietii le trateaza pe fete ca pe niste carpe sexuale.ca tot ce urmaresc ei este sa ne duca in patul lor.oricat de inocenti,de timizi,de draguti si de detreaba ar parea ei,toti sunt la fel.prin natura lor de a fi baieti.e o chestie primita "cadou" la nastere.instinctul ala stupid.iar cand le zici,le sare tzandara.ca nu e adevarat.ca bla bla.ca defapt noi suntem alea care toata ziua ne gandim numai la...

daca vreau sa nu dau add?? /:) ai nu zau?! /:) ce figura esti :)) era clar ca daca nu voiam nu'ti dadeam add.ca doar nu sunt obligata.wai tu,geniu mic si nebun ;)) nu ai scris asa mult :-j pe langa cat scriu eu cateodata...pfuaiaiai :)) eu cand ma apuc numa' nu mai termin...

U. spunea...

http://myselfnothingelse.blogspot.com/2009/04/marile-interese_24.html



uite,postarea de care ziceam

U. spunea...

Am incercat sa ma rezum.:))Si am si reusit.
Asa,sa iti raspund:->
Cand eram eu mai mica si mai fraiera,adica acum vreo 2-3 ani asa,aveam un grup de cunoscuti ca nu ii pot numi prieteni cu care ieseam.Eram singura fata dintr-un grup de baieti.Da,stiu.:))
Pot sa spun ca acea experienta mi-a prins foooarte bine.
Sa iti explic cum e treaba[mentionez ca e doar parerea mea]Se stie faptul ca baietii se maturizeaza mult mai tarziu decat fetele.Noi fetele pe la o varsta de 16 ani vrem o relatie serioasa in timp ce ei deabia la varsta aia incep sa experimenteze.La baieti este necesar experimentatul altfel nu se simt ei bine.Experimentat din punct de vedere sexual sau emotional.
Experienta mea de atunci m-a facut sa realizez ca ei chiar sunt dependenti.
Totusi vorbind cu anumite persoane de genul masculin am observat ca tipi nu sunt atat de obsedati sexual precum ii vedem noi.
Au si ei sentimente si sufera,sunt la fel ca noi.Aveam un prieten care ma suna la 3 dimineata plangang ca prietena lui l-a inselat.Nu sunt chiar atat de macho man si de nepasatori.Dar asta vine o data cu maturizarea.Au nevoie sa experimenteze si sa se maturizeze.Au nevoie sa isi dea ei seama ca nu vor sa zboare din floare in floare ci vor sa fie cu cineva si atat.Totul vine cu procesul maturizarii.Daca toti barbatii ar fi atat de insensibili si ar insela atunci nu am mai exista noi si casatorii fericite.Si crede'ma ca exista.Stiu persoane care sunt la 50 de ani impreuna si inca sunt fericiti si nu sunt basme chiar cunosc persoanele respective.
Intr-o relatie sunt si bune si rele dar trebuie sa inveti sa faci un anumit echilibru.
Acum esti inca mica.tu vrei o relatie serioasa vrei iubire,baietii de seama ta nu vor asta.Ei vor sa exprimenteze sa se joace.Acum este nevoia de afiliere si de stima si de statut.Vrei sa arati cat de bun esti si cat de tare,cate tipe ai "agatat" intr-o noapte si lista continua.Mereu va fi asa.Nu dispera.Toti avem persoana noastra predestinata.

U. spunea...

Uite inca un exemplu:
Stiu o persoana care era la fel ca tine.Nu avea incredere in nimeni,ironia si sarcasmul erau prietenii ei.Nu ii pasa de nimic decat de ea.Avea cunostiinte,iesea in oras cu asa numiti prieteni ii asculta le era acolo daca vroiau dar ea nu ii considera prieteni.nu se plangea nu vorbea cu ei nu nimic.
Iar in ceea ce priveste relatiile a dus-o foarte prost.Primul sarut a fost pe la 16 cu un baiat pe care l-a cunoscut intr-o vacanta.Relatiile au durat 3 saptamanii maxim si au fost foarte urate.Vroia sa stie cum e sa fie iubita dar nu vroia sa aibe incredere in nimeni pentru ca ea credea ca nu exista iubire,incredere si lista continua.
Totusi viata i-a aratat ca exista.Poti sa iubesti pe cineva si sa fii iubit de o persoana imposibila.Niciodata nu ti ai fi putut imaginat asta.Totusi este la fel de adevarat ca niciodata nu stii ce iti rezerva viitorul.

Si sa stii ca foarte putine persoane pun sainii pe primul loc.Nici mie nu mi-a venit sa cred dar am intrebat multi baieti pentru ca nu imi venea sa cred.Am facut un sondaj si mi s-a dovedit ca cei mai mult prefera fundul,apoi sainii si picioarele care sunt pe acelasi plan.
Mai corect cand iese cu ea pe strada picioarele cand e in particular sainii.Dar fundul este elementul principal.

U. spunea...

incearca e ebuddy.com

U. spunea...

Nici nu aveam de gand sa iti spun sa te schimbi sau sa iti schimbi mentalitatea.Cine te va placea te va placea pentru ceea ce esti nu pentru o simpla aparenta.
Sunt de acord cu asta.Oricum cine sunt eu ca sa iti spun sa te schimbi.Tu trebuie sa vrei acest lucru.Cel mai mult conteaza sa te simti bine in pielea ta.
Unele persoane spuneau ca ceilalti te vad asa cum te vezi tu si daca tu te vezi draguta ei te vad al fel.Este adevarata.Daca tu te consideri draguta si interesanta tu vei avea acea incredere care te va face remarcata si uneori e posibil sa si socializezi dar daca te consideri urata si nesemnificativa vei ramane acolo unde stai de obicei.
In ceea ce priveste limbajul stai linistita.Nu trebuie sa folosesti un limbaj special pentru ca nu este necesar si util.
Ceea ce conteaza nu este imbracamintea pentru ca nu e ca si cum ai fi singura din toata lumea care se imbraca asa.Sa stii ca exista persoane ceea ce conteaza cel mai mult este cum te implici tu intr o relatie.Cum vezi tu acea relatie.
Da,ai dat peste obsedati sexuali pentru simplu fapt ca sunt imaturi.Sunt inca la varsta aceea in care au nevoie sa experimenteze totul.Vor sa o faca in toate felurile in toate locurile.Dar dupa ce trec anii sa stii ca nu mai sunt asa.Deja se satura de aparentele pe care pana acum le indrageau.Acum vor ceva mai profund.Vor o persoana draguta care sa nu aibe o masca de farduri pe fata sau mai stiu eu ce.

Totoşel spunea...

Scrii frumos.. Se vede ca is din suflet toate cuvintele ..Trebuie sa ai speranta ca pentru fiecare este undeva acolo o bucatica de fericire. >:D< Si multumesc de vizite si de pareri.

Lola. spunea...

pentru nimic. >:D< si eu iti multumesc.

Lorelei spunea...

scrie si tu o carte!esti super tare...
o intrebare:tu esti in poza aia ?

Lorelei spunea...

In poza esti tu?:*

Anonim spunea...

daca o sa publici o carte cu poezii te rog sa imi spui :D:D chiar azi m-am dus sa imi iau niste carti si le-am cautat mai intai pe net la editurile lor si in magazin era:|:| frate mult prea scumpe... o carte in ziua de azi e ff scumpa... si chiar nu imi place asta... sa ma anunti cand scrii o carte eu vreau sa scriu un roman...

Lola. spunea...

wai,ce va apuca pe toti?? :)) cine stie cand o sa se intample asta.si daca o sa se intample.daca o sa public o carte,logic ca o sa va anuntz.doar sunteti cititorii mei,nu?? ;;)
un roman???dragutz. :> o sa ti'l cumpar,indiferent cat o sa coste[asta daca nu o sa binevoiesti tu sa'mi dai un exemplar in dar:-"] :))

@ lorelei : in care poza??aia de la descriere??daca am palarie,da.eu sunt. :))

Anonim spunea...

o sa-ti dau un exemplar cu autograf... ina:D

T. spunea...

lola...lasa gargara....

eu sunt una dintre acei oameni care cheltuiesc maxim 50 lei in total pe o pereche de blugi si un flanel si mai mult pe carti...ideea e ca nu mai sunt cine stie ce carti... asa ca cumpar mai putin...insa daca e o carte buna, (pe care asa vrea sa mi`o recomanzi) as citi cu placere...

pe cuvant de fata mare:)))

Lola. spunea...

pe cuvant de fata mare???no,ii clar atunci :-j :))

si eu sunt foarte zgarcita,stai linistita.nici eu nu dau mai mult de'atat pe o pereche de blugi si'o bluza.is zgarcita de cand am stiu:| si uneori asta e un avantaj :))
dar nu dau mai mult pe carti decat pe haine.pentru ca pe carti nu prea dau:-s de obicei mi le iau de la biclioteca.nu mi'am cumparat o carte de...pfuai...nici nu stiu de cand...

T. spunea...

prin "dau mai mult pe carti" ma refer la o carte buna care apare odata la 5 ani:)))

insa daca ar fi sa aleg intre toale de firma si o carte buna, as alege cartea:))

nu intotdeauna, dar in majoritatea cazurilor...

Anda spunea...

wooow! :X
Ai un mod genial de a scrie
Imi place sa citesc poeziile tale.

Trimiteți un comentariu

Exprimă-ţi părerea!