14 decembrie 2009 Azi vreau să plâng...


Azi vreau să plâng,căci doru-mi curge
Pe tâmple-n jos,până la moarte,
Durerea-n vene mi se scurge,
Iar mintea mi-e pierdută-n noapte.

Azi vreau să plâng,şi am să plâng
Că-n mine e lăcaşu-n care
Sinucigaşii se ascund
Când nu mai au nicio scăpare.

Azi vreau să plâng,căci am în trup
Nenumărate boli mortale
Ce-au agravat şi-ncet îmi rup
Celulele fundamentale.

Azi vreau să plâng,să cad în versuri
Şi să renasc în nebunie,
Iar când voi pierde paşii-n mersuri
Voi plânge iar - în poezie.

Azi vreau să plâng,dar am secat
De lacrimi şi de ce-am avut.
Azi tu vei plânge,c-am plecat -
Am fost a ta,dar m-ai pierdut.

33 au comentat:

Unknown spunea...

niste servetele?;;)

Ivi spunea...

wow :D
superb:X
"Poezia este o revărsare spontană de sentimente puternice."
esti geniala:X "Azi vreau să plâng,dar am secat"
take care >:D<

Tasha spunea...

Ufff...ai o tristete iremediabila,imi pare rau sa te simt asa!hai,scutura-te de ea..n-o gazdui...nu te irosi cu astfel de trairi,scoate de pe lista ta de atitudini aceasta stare....te rog!

U. spunea...

Trista dar superba.
Mi se potriveste o strofa genial de mult.
Braov.:*

Domnişoara Cri spunea...

of, cam trista
imi palce "sa mor [ ..]si să renasc în nebunie"
bravo
cius>:D<

Lorelei spunea...

1)titlul spune multe.
2)ma bucur ca ai postat ceva nou.
3)frumoasa,geniala postarea(ca de obicei.).
4)n-ai de ce sa plangi.cred.
5)Lorelei iti trimite salutari!!:*

Anonim spunea...

genial

toti plangem si chiar daca incercam sa ne prefacem ca nu e asa e degeaba si in zadar...

C spunea...

Cand am citit,un aer trist m-a-nvaluit...
Foarte frumoasa...Felicitari din nou!

Lola. spunea...

:)) da becks.mersi ;;)
mersi A☻ .si tu ai grija. >:D<
doamna tasha :( nu e dupa mine...
thanks get & naked.

Ivi spunea...

pai nu stiu Lola ..cred ca nu o sa mai fac nimic. nu mai pot sa fac nimic. nu mai pot sa cersesc iubire.s-a terminat demult si nu am vrut sa accept...:(

Cecilia. spunea...

"Am fost a ta, dar m-ai pierdut." :|
asta prea se potriveste. :)

take care!
si multumesc pentru comentarii! :*
>:D<

Sandra. spunea...

Frumos conceputa.

Sandra. spunea...

Frumos conceputa.

T. spunea...

waaau...
bomba lacrimogena:))

Lola. spunea...

lorelei,micutzo,daca nu as avea de ce sa plang,crezi ca as mai plange??si eu te salut.si'tzi mutzumesc de vizita >:D<
@ Ina☺ : prin plans ne descarcam...chiar si cei mai puternici oameni plang la un moment dat.pentru ca dupa ce plangi,te simtzi mai usurat...
mersi cati. >:D<
pentru nimic,cecile.ai si tu grija de tine >:D<
thank you,sandra.

Cine sunt eu?! spunea...

oaa.la tine se vede mai frumos cum ninge. ;;)
e foarte draguta poezia. se potriveste cu depresia pe care am avut-o.huuh, bine ca am trecut peste:D

it's beginning to look a lot like christmas:)

Alexandrü spunea...

am trecut de pe blogu meu,dupa ce amd at repede printre randuri la altau,si am avut un shoc,tu scrii asa frumos si plin de suflet ,pe cand eu,un chici. Felicitari ,esti o scriitoare foarte buna :)

Lola. spunea...

@ Cine sunt eu?! : mersi. >:D< ma bucur ca ai reusit sa treci peste...

aleksis...nu cred ca este loc de comparatzii.fiecare scrie frumos in felul lui.tu in al tau,eu in al meu,si asa mai departe...nu esti chici deloc.scri fain.mie una'mi place.mersi de felicitari.da' si tu le meritzi. >:D< mersi de vizita.si de apreciere...

SimonaR. spunea...

frumos de tot postul tau desi e atat de trist! felicitari!

Lola. spunea...

thank you.

Marianita Cochiorca spunea...

Eu nu vreau sa plangi.

şu spunea...

Plângi...e ok să plângi...eşti atât de frumoasă când plângi...>:D<

Boddah spunea...

te cred că vrei să renunţi.ai renunţat deja la tine,pentru el.
nu mai ai ce să plângi...nu mai are cine să o facă.

[Darkly.Erotic] spunea...

nu zic ca textul nu e bun, dar e foarte "bacovia", gen.el a fost un geniu la timpul lui, dar acum a scrie ca el e ca si cum femeile ar incepe iar sa poarte talpi din alea tip - andre. sunt simpatice, dar ne am saturat cu totii de ele. si nu e vorba doar de moda in poezie, in niciun caz nu e o chestiune de fason, ci mai degraba de saturare. cu totii vrem altceva.

neaparat, scapa de bacovia!

Lola. spunea...

scumpa mea Şu,de unde stii ca's frumaosa cand plang??nici macar nu ma cunosti.n'ai de unde sa stii cum arat. :))

dragul meu [Darkly.Erotic],nu stiu cum sa'ti spun ca...putin imi pasa mie de moda sau de faptu' ca se satura oamenii de "stilul bacovia".tu crezi ca eu m'am apucat sa scriu poezii in stilul asta pentru ca era la moda??nu as putea niciodata sa ma apuc de alt fel de poezii,pentru ca ar insemna sa fiu ipocrita.nu m'as simtzi bine scriind altceva.asta imi place,asta scriu.cui nu'i place,sa nu citeasca.chiar de'ar fi sa nu'mi mai viziteze nimeni blogul si sa nu'mi mai citeasca nimeni poeziile,eu tot n'as renuntza la stilul asta.asta ma definteste pe mine.si asta fac.imi pare rau sa te dezamagesc.dar eu nu ma schimb dupa cum se schimba moda.eu raman aceeasi.nu dau 2 bani pe moda.sau pe parerile altora.intr'adevar,e un sentiment placut cand vad ca sunt persoane carora le plac poeziile mele,dar nu ca mi'ar pasa cine stie cat.nu ma incalzeste cu nimic.si eu nu pun accent pe parerile altora.putin imi pasa. :-??

[Darkly.Erotic] spunea...

atunci imbraca-te ca acum 50 de ani, nu sta pe net, vaneaza ca sa-ti asiguri hrana si asa mai departe. tocmai ai fost foarte ipocrita cand ai spus ca nu/ti pasa de moda. pt ca fiecare lucru pe care il facem a inceput ca o moda, de asta exista brand-uri si firme de pantofi sau haine care-ti plac.
si incapatanarea asta o sa te lase fara cititori care chiar inteleg ce vrei tu sa zici. pt ca daca ai vrea sa scrii doar pt tine, ai scrie intr-un jurnal, i-ai pune lacat si l-ai ascunde sub pat:D pui accent pe parerile altora pt ca (INTRADEVAR!) iti place sa auzi complimente pt textele tale si mi-ai raspuns mie foarte promt si dur cand ti s/a parut ca te atac:P
nu fi copil.
si nu ma dezamagesti, am incercat sa-ti dau un sfat amical sa nu ramai tot la stadiul asta de a scrie, sa evoluezi. jeez.

cele bune
:*:*

Lola. spunea...

nu era vorba de haine sau de firme de pantofi.si nu am fost ipocrita absolut deloc.
stii,puteam foarte bine sa ignor comment'ul tau,sau chiar sa nu'l aprob.dar nu sunt genul.
serios??si ce cititori chiar intzeleg ce vreau eu sa zic??tocmai tzi'am spus in comment'ul anterior ca putzin imi pasa daca raman fara cititori.nu e nimeni obligat sa'mi citeasca poeziile.si sunt constienta de faptul ca nu multor persoane le place stilul asta.de aceea nu am nici sanse sa castig la concursuri de poezie cu creatiile de genul asta.pentru ca acolo castiga aia care fac poezii despre cat de faina'i dragostea si cat de'albastru'i ceru' vara.pe mine nu ma pasioneaza chestiile alea.eu scriu ce simt si ce'mi place mie.nu scriu "ce se vinde".nu as putea niciodata sa trec la alt stil.ori scriu ceea ce simt si ceea ce'mi place mie,ori renuntz.si deocamdata,n'am de gand sa renuntz.
ceea ce mi'ai spus tu sa fac ar fi ceva'n genu' alora care se lasa de muzica usoara pentru ca nu mai au succes,si se apuca de manele,ca acolo sunt suficientzi prosti care sa'i asculte.
nu pun accent pe parerile nimanui.logic ca'mi place sa aud complimente.cui nu i'ar placea??itzi da o stare de bine.dar nu te incalzeste cu nimic faptu' ca cineva'tzi spune "wau,imi place".ok.itzi place??ma bucur.nu'tzi place??nu'mi pasa.nu mai citi.
nu tzi'am raspuns dur.tzi'am spus doar punctul meu de vedere si am vrut sa'tzi spun clar ca putzin imi pasa daca stilul in care scriu eu mai e sau nu la moda.
eu nu vreau sa dezamagesc pe nimeni.dar nici sa impresionez.
multzumesc de sfat.stiu ca asta ai vrut sa faci.doar ca eu n'am nevoie de sfaturi.sfaturi itzi da cineva atunci cand nu'i convine ceva la tine,adica vrea sa te schimbe.iau eu nu ma schimb la comanda nimanui.sunt ceea ce sunt si fac ceea ce'mi place.itzi place,bine,nu'tzi place,potzi sa pleci.dar in fine...nu cred ca mai are rost sa ne contrazicem pe tema asta.ca nu ajungem nicaieri...
ai grija de tine >:D<

[Darkly.Erotic] spunea...

nu scumpo, tu copiezi stilul inventat de un om care a murit de mult. si nu e vorba de moda, ci de valoarea poeziei, iar a ta nu are. daca scriai asa ceva acum 150 de ani, da, era incredibil. Nu mai ai cum sa intorci subiectul asta pe o parte si pe alta ca sa-mi spui mie ceva ce n-am mai auzit. nu castigi la concursuri pt ca te limiteaza stilul asta. poezia ta va ramane mereu mediocra pt simplul motiv ca nu mai ai ce sa mai scrii despre moarte si suferinta, pt ca au scris altii acelasi lucru de 100 de ori.
si in privinta sfaturilor, ai nevoie de multe, ca inca nu esti doctor in literatura, nu stii sa faci analiza pe text, stii doar sa zici "wow, ce tare". daca ai stii, ti-ai da seama si de greselile din poeziile tale si de sutele de clisee pe care le folosesti. stilul tau nu e diferit, e acelsi ca al tuturor incepatorilor care scriu poezie pt prima data. iar tu refuzi sa evoluezi.
sincer, si eu scriam asa acum 5 ani.uite:
"diabolic ma sting intr-o lume de sange
auzind doar noapte si cerul care plange
te ascunzi, dar esti aevea, te simt in lacrimile-mi grele
in intunericul din ochii-mi morti, in tipetele mele"

si e un cacat, e cliseu dupa cliseu, valoare literara = zero. pot sa scriu din astea cu zecile intr-o zi, acum. ti-am dat un sfat pt ca scrii prost si nu e vina ta, pt ca ai cap si ai putea sa o faci mult mai bine daca te ajuta cineva cu experienta.
tot copil ramai.

well, gata, ca oricum nu vrei sa intelegi si te porti ca o minora.

Lola. spunea...

valoarea poeziei??care valoare??ca poezia nu mai are nicio valoare in ziua de azi.s'a dus totul pe rapa.arta a murit in romania.
poate ca au scris altii acelasi lucru de 100 de ori,dar fiecare o scrie in felul lui.nu doar de moarte si de suferintza s'a mai scris de 100 de ori,ci si de dragoste si de natura.nu am cum sa abordez ceva nou pentru ca in atatea mii de ani,deja au fost abordate toate subiectele.doar daca n'o sa m'apuc sa inventez cuvinte,anotimpuri si sentimente noi,ca sa fiu originala si s'aduc noutatzi...
sa ma ajute o persoana cu experientza?!...o da.scuza'ma ca nu ma comport ca o persoana de 50 de ani.poate pentru ca am doar 16?!te'ai gandit la asta??
eu nu mai zic nimic.ca n'are rost.tot nu ajungi nicaieri,in caz ca n'ai observat.nici tu,nici eu.

mindfreak spunea...

am citit si comentariile de mai sus.eu cred k toti ne inspiram,iar daca nu ne inspiram simtim si e de ajuns pentru a iesi ceva frumos.doar admirandu-i pe cei dinaintea noastra,si studiindu-i putem evolua.nimeni nu s-a nascut invatat.mie imi place cum scrii tu...si fiecare e liber s aleaga ce vrea sa citeasca fara sa critice pe ceilalti.

T. spunea...

moama...nu mai bine va dati adresele de mess unul altuia si vorbiti mai multe??

app..ptr eroticul ala: d unde stii tu ca [citez]: "cu totii vrem altceva."
eu nu vreau altceva...
si cele enşpe mii de comentarii pe care le vezi la poeziile anterioare iti arata ca sunt multi carora le place acest stil
sunt multe bloguri (cum se zice in oltenia - bloguri căcălău - scuzati expresia) cu alte poezii gen dadaism cum e al tau.
navigheaza pe altundeva daca nu iti place...take care..(as vrea sa iti ofer un emoticon cu imbratisare dar nu ma lasa căţeaua de inima)

mifo spunea...

AZI VREAU SA RAD, maine la fel dc sa plang? nu am motiv deci un simplu AM CITIT SI AICI:P mai am cateva

Emilia spunea...

Ador poezia asta. E mai mult decat geniala.
E preferata mea.
Felicitari!

Trimiteți un comentariu

Exprimă-ţi părerea!